Hvem er jegJeg hedder Lærke, er 24 år, bor med min søde kæreste og dejlige søn i Lunderskov, hvor vi hygger og nyder hverdagens glæder.


Jeg er uddannet klassisk arkæolog, men må se virkeligheden i øjnene og forsøge mig med andre veje. Jeg arbejder på Danmarks eneste garncafé, som ligger i det gamle Apothek i Christiansfeld. Det er en frokostcafé med lækre frokostretter, samt kaffe og kage. Derudover har vi en stor garnafdeling med de lækreste kvalitetsgerner.
Jeg har ikke længere så meget tid til at være kreativ, men jeg bruger gerne den tid jeg har på at Hækle, strikke, eksperimentere i køkkenet og være kreativ, med hvad der falder mig ind.
Jeg er moster til 5 og tante til 7. Mine niecer og nevøer betyder meget for mig og det er ofte til dem, mine kreative resultater går til.

Hvis du har spørgsmål til mine opskrifter eller andet på bloggen, er du velkommen til at kontakt mig her eller på
Kreaposen@gmail.com
Så svarer jeg så hurtigt jeg kan :)

14 kommentarer:

 1. sikke en fantastisk blog du har:-) du har mange fine ting på din blog, som jeg vist er nød til at lave;-) og så har du min drømmeuddannelse:-)
  christina nielsen

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Christina
   Mange tak. Hvor er du sød. :)
   Haha, fed kommentar på uddannelsen :) tak for det.. Det gav lige et boost
   Ha' en dejlig aften :)
   Mvh. Lærke Drescher

   Slet
 2. Hej Lærke
  Sejt at din blog kom i nyhederne - om Kay Bojesen aben.
  Du har rigtig mange spændende ting :) og jeg håber, det er ok, jeg linker til din blog på min egen hobby blog.
  Mange hilsner fra
  Dorthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Dorthe
   Mange tak..
   Det er skam helt i orden :)
   Mvh. Lærke

   Slet
 3. hvor er du bare super dygtig…du skal da igang med at bruge dine evner i dit job… du er da en gave til en fritidsklub eller lign...

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe :)
   Tusind tak. Ja jeg ville ønske det var muligt at leve af at være kreativ.

   Slet
 4. Hej Lærke.Jeg har selv hæklet i mange år, men det er aldrig blevet til mere end et dyr,:-))) men efter at have set din blok vil det være en fryd at lave nogle at din ting, du er rigtig dygtig, og at du selv laver opskrifter gør dig bare mere unik :-)) du må arbejde på at gøre det til din levevej, det kan godt lade sig gøre. Mange hilsner Ann

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Ann
   Mange tak for ordene.
   Det kune være fedt at leve af min kreativitet, men jeg det bliver godt nok et stort arbejde.
   Har du nogle forslag til hvor eller hvordan jeg fx kan sælge opskrifter?
   Mvh.

   Slet
 5. hvor din abe fab.folkene bag kay boyesen aben burde være beæret over at du har kreeret så fin en kopi den burde sættes i produktion til dem som ikke kan hækle.fandt din fordi jeg fik en sms tidliger idag med en forspørgelse på om jeg kunne hækle en k b abe,så nu må jeg igang takket være din opskrift for mine hækle talenter rækker ikke til at lave opskrifter selv,så tak for at du deler din.

  SvarSlet
 6. Tak fordi du har lyst til at hækle den ;)

  SvarSlet
 7. Så dine flotte kreationer i Go'morgen Danmark ! Du må helt sikkert forsætte med dine kreative gener! Vil helt sikkert købe dine opskrifter når de bliver udgivet :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Helle..
   Mange tak. Det betyder meget for mig :)

   Slet
 8. Hej Lærke. Kom faktisk for at printe opskriften på din fine Kay Bojesen abe ud; jeg kender to andre som har hæklet den. Men jeg har været rundt på din side og set de andre ting du har lavet, de er da bare så smukke og sjove, - nogle fede ideer. Hvorfor søger du ikke ind på Skolen for brugskunst ?!, -hedder det mon stadig det..?. Eller noget der svarer til ?. Her i København udstiller kunsthåndværkere hvert år deres ting på Frue plads; et stort marked hvor
  de sælger nogle af deres ting, det er meget eksklusivt. Dine ting minder mig om det. Hvis ikke du har været i kbh og se det marked, skulle du tage og gøre det : )
  mvh Jeanette Palludan

  SvarSlet
 9. Hej Lærke,
  Jeg skriver til dig,fordi at du har hæklet så mange Kay Bojesen figurer.
  Har du prøvet at hækle Kay Bojesen julemand og julekone?
  Jeg har forsøgt lidt - men kan ikke helt hitte ud af det.
  Og tak for en god side.
  Mvh Eva

  SvarSlet