Hæklet andet

Tryk på billedet for at komme til indlæg og eventuelle opskrifter

Dåbskjole

Hæklet Karklud

Hjertetæppe/Babytæppe

Macbook Sleeve/Cover 13"


Flangranke til jul og fødselsdag

 
iPhone-Covers   

  

Bordskåner

 Skammelbetræk 
Skammelbetræk

Hæklede Vimpler

  
Hæklede bogstaver

   
Grydelapper 

Karklud

Uglekurv8 kommentarer:

 1. Meget smukke ting du laver :)
  Mvh Jane Thygesen

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Jane
   Altid dejligt med ros :)

   Slet
 2. Hej Lærke,

  Er lige faldet over din blog, og sidder og kigger den igennem. Jeg er helt vild med din uglekurv! Den skal jeg prøve at lave en dag :)

  Vh Marie

  SvarSlet
 3. Hej. Jeg har et spørgsmål vedr. Aben. Når man skal sy kroppen sammen med hovedet, skal man så presse hovedet lidt ned, inden man syr det fast,så halsen ikke bliver så tynd?

  SvarSlet
 4. Jeg har hæklet tre kroppe nu, og de er alle sammen blevet mindre end den første. SÅ jeg må ha set forkert på opskriften. Noget andet er, de tryklåse som ben og arme sidder fast med, kan man ikke se (låsene) som tiden går? og- hvor i forhold til ben og arme skal man måle efter mht maven?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg bruger ikke selv tryklåse, da jeg synes det kommer til at se dumt ud og armene hænger lagt ude fra kroppen.. Jeg bruger en tråd igennem arm, krop og arm og en stram knude på hver side.. mht. placering, så skal du vist bare kigge på et billede af den rigtige Kay Bojesen abe, for at få en ide om hvordan.

   Slet
 5. Hej Lærke,
  Laver du selv dine egne opskrifter? I så fald ville du så kunne lave en opskrift på https://m.de9muser.dk/aender-med-gummistoevler/?
  Vh Sarah

  SvarSlet