torsdag den 4. juni 2015

HjertetæppeDette skønne mønster måtte jeg bare afprøve.

Opskriften er oprindeligt her fra (på engelsk)
Men jeg synes det er tusind gange nemmere at hækle udfra diagrammer, og der er så en hollandsk pige som har lavet et diagram til mønsteret. 
Diagrammet kan findes HER8 kommentarer:

 1. Hej Kreaposen

  Jeg kigger med hér engang imellem, det er nogle flotte ting du laver! Jeg har kigget på det hjertetæppe mange gange og efter at have set dit eksemplar bestemt mig for at lave det. Hvilket garn har du brugt? Det ser ud til at være en masse forskellig farver. Er der virkelig 21 forskellige farver?
  gimgim

  SvarSlet
  Svar
  1. Den hvide er fra søstrene grene, og alle de andre farver er en blanding af hjertegarn, søstrene grene, og en masse andre 8/4 bomuldsgarn som jeg havde liggende.
   Jep der er 21 forskellige farver. Men det er kun den hvide jeg har været ude og købe til formålet. resten havde jeg liggende.

   Slet
 2. Hej Lærke,
  Elsker hjertetæppet.
  Hvad et målene på dit færdige tæppe?
  Hilsen Winnie

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Winnie
   Det måler ca. 105*65
   Så det er bare et lille barnevognstæppe :)

   Slet
 3. Hej, jeg har nu købt garn til tæppet, og kan ikke vente med at komme igang :-) Har du selv tilføjet kanten? Og er kanten hæklet på til sidst? På forhånd tak for svar.
  Vh Jeanette Johannesen

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej
   Ja, jeg har selv tilføjet kanten til sidst. Det er bare helt simple standard muslingemønster. Meget nemt og en pæn afslutning :)
   God arbejdslyst med tæppet.

   Slet
  2. Tusind tak for hurtigt svar :-) Jeg forsøger mig frem. Har lige lavet en test, og det ligner dit tæppe :-) Så prøver jeg mig frem med kanten.

   Slet
 4. Hej.! Sikke et skønt tæppe.! Hvor mange nøgler Hvidt garn har du brugt? Og hvis jeg nu ville lave et med kun en farve hjerter hvor mange nøgler garn ville du tro der var brug for i den str du har lavet!

  SvarSlet